Έφηβοι (Γυμνάσιο -Λύκειο)

 robot gymnasiouΓια Εφήβους

Στην αρχή κάθε μαθήματος ή σειράς μαθημάτων τίθενται οι στόχοι και παρέχονται σαφείς οδηγίες για την κατάκτησή τους. Στόχος μπορεί να είναι η επίλυση ενός προβλήματος, (πρόβλημα περιβαλλοντικό, καθημερινής ζωής κ.α.) ή η ολοκλήρωση ενός project, (project κυκλοφοριακής αγωγής, μαγειρικής, προσωπικού βοηθού κ.α.). Στην αρχή παρέχεται στους μαθητές έντονη υποστήριξη για την κατάκτηση των στόχων από τον εκπαιδευτή, η οποία σταδιακά μειώνεται καθώς οι μαθητές αποκτούν μεγαλύτερη εξοικείωση. Οι απαιτήσεις των project αυξάνονται σύμφωνα με την εμπειρία και τις δυνατότητες των μαθητών. Οι μαθητές δουλεύουν κατά περίπτωση στα πλαίσια ανομοιογενών ομάδων με ρόλους καθορισμένους από τον εκπαιδευτή στα αρχικά μαθήματα, αλλά καθώς οι μαθητές γνωρίζονται μεταξύ τους γίνονται υπεύθυνοι οι ίδιοι για τον τρόπο που επιλέγουν να δουλέψουν, την απόδοση ρόλων μέσα στην ομάδα και την αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2105060894 για ένα προσωπικό ραντεβού  ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς.

 Συμπληρώστε την Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε!
 

Στα κέντρα εκμάθησης πληροφορικής intered δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε έναν από τους σπουδαστές μας, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι & θα εκπαιδευτούν σωστά.

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει σύγχρονα προγράμματα σπουδών κατάλληλα για την ελληνική πραγματικότητα με δεδομένα από την παγκόσμια αγορά.

Στην intered παρακολουθούμε τις εξελίξεις διεθνώς, για εσάς.

Links

  •  Ecdl
  •  Cambridge Vellum

Στοιχεία Επικοινωνίας

28ης Οκτωβρίου 1
13231 Πετρούπολη
Τηλ.: 210 5060894

Facebook