Υποστήριξη φοιτητών

foititesΗ Intered Πετρούπολης δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη ενίσχυση κατά τη διάρκεια των φοιτητικών σπουδών.

Σκοπός του οργανισμού είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στις πραγματικές ανάγκες των φοιτητών.

Η εργασία μας βασίζεται στο τρίπτυχο: Υψηλή Ποιότητα, Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος. Λόγω της πολυετούς παρουσίας μας στον χώρο της εκπαίδευσης της πληροφορικής, έχουμε δημιουργήσει ένα άριστο πλέγμα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, το οποίο εξελίσσεται συνεχώς χάρη στην έμφαση που δίνουμε στις εκπαιδευτικές ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2105060894 για ένα προσωπικό ραντεβού  ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς.

 Συμπληρώστε την Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε!
 

Στα κέντρα εκμάθησης πληροφορικής intered δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε έναν από τους σπουδαστές μας, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι & θα εκπαιδευτούν σωστά.

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει σύγχρονα προγράμματα σπουδών κατάλληλα για την ελληνική πραγματικότητα με δεδομένα από την παγκόσμια αγορά.

Στην intered παρακολουθούμε τις εξελίξεις διεθνώς, για εσάς.

Links

  •  Ecdl
  •  Cambridge Vellum

Στοιχεία Επικοινωνίας

28ης Οκτωβρίου 1
13231 Πετρούπολη
Τηλ.: 210 5060894

Facebook